DOLAR32,2061% 0
EURO35,0499% 0.08
STERLIN41,0117% 0.23
FRANG35,4241% 0.04
ALTIN2.516,21% 0,62
BITCOIN68.601,752.851
arslan altındişTÜM YAZILARI

    GÖLPAZARI’NDA GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERDEN ŞİDDETE TEPKİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
    GÖLPAZARI’NDA GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERDEN ŞİDDETE TEPKİ

İlçede görev yapan Öğretmenler Ülkemizde yaşanan şiddet olaylarına tepki göstermek için gösteri yapıp basın açıklamasında bulundular.

“Son zamanlarda okullarda artan şiddet olayları bir öğretmen arkadaşımızın öldürülmesiyle son raddesine ulaşmıştır. Bu elim durum eğitim camiamızı derinden sarsmış ve üzmüştür. Okullar birer şiddet yuvası değil hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz için bir eğitim yuvasıdır. Artık    öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin can güvenliği söz konusudur.

Yaşanan son olaydan sonra tüm eğitim sendikaları basın açıklamaları yapıp 10 Mayıs Cuma günü iş bırakma eylemi kararı almıştır. Bizler de Gazimihal İlk ve Ortaokulu öğretmenleri olarak okullardaki şiddetin bitmesi, Eğitimde Şiddet Yasası’nın çıkması, öğretmen ve öğrencilerimiz için okulların daha güvenli hale getirilmesi ve yaşanan bütün bu olayların bir son bulması için bizler de eyleme katılım göstererek sesimizi duyuruyoruz.

Unutmayınız 7 Mayıs günü öldürülen öğretmenimizin yerinde bizler de hatta bir öğrencimiz de olabilirdi. Bizim isteğimiz okullarımızı güvenli hale getirecek tedbirlerin alınmasıdır.

Bugünkü çabamız herhangi bir maddi kazanç için değil sadece can güvenliğimiz ve yavrularımıza daha güvenli bir eğitim ortamı sağlamak içindir.” Dediler.