DOLAR32,3812% -0.32
EURO34,7745% -0.12
STERLIN40,7058% -0.11
FRANG35,5350% 0.14
ALTIN2.411,83% -0,45
BITCOIN57.594,37-3.646

HAYRİ SUER TÜM PROJELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
HAYRİ SUER TÜM PROJELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI

Bu akşam saatlerinde haber büromuza gelerek projeleri ile ilgili tek tek açıklama yapan AK Parti Gölpazarı Belediye Başkan Adayı Hayri SUER, ” Tüm Gölpazarlıların oyuna talibim” dedi.

Hayri SUER yapmış olduğu açıklamada;

Bu seçim bir siyasi seçim değil, memleketimiz Gölpazarı’nın kaderidir.  Günden güne eriyip giden nüfusumuzun, iş imkanı bulamayıp memleketimizden göç etmekte olan gençlerimizin ve evine aş götürmekte zorlanan esnaflarımızın tek çözümü Gölpazarı’nı iktidar partisi ile kavuşturmaktır. Belki 100 yılda bir denk gelecek olan, güzel ilçemiz Gölpazarı’ndan bir bakan çıkmış olması memleketimiz için çok büyük bir fırsattır. 6 bin nüfuslu ilçeye doğalgazı getiren Sayın Bakanımız Fatih DÖNMEZ’in , bizlere vermiş olduğunuz 5 yıllık hizmet süresince hep yanımızda olacağını, ilçemizin gelişebilmesi için her türlü projeyi sonuna kadar destekleyeceğini şu sözlerle dile getirdi;

ENERJİ ve TABİİ KAYNAKLAR BAKANIMIZ SN. FATİH DÖNMEZ “Biz Hayri SUER’e ve projelerine güveniyoruz, gayemiz ve gayretimiz Gölpazarı için, biz söz verdik mi tutarız, tüm hizmetler ayağınıza gelecek” dedi.

 

İşte başkan seçildiği zaman sözünü verdiği projeler;

 

HER PROJE “YENİ İŞ VE İSTİHDAM ALANLARI DEMEK  BU KALKINAN GÖLPAZARI DEMEK “

 

? İSTİHDAMA YÖNELİK PROJELERİMİZ

– Gıda İhtisas OSB
– Modern Mezbaha Tesisi
– Soğuk Hava Deposu
– Küçük Sanayi Sitesi
– Tarımsal Faaliyetler
– Meyve – Sebze Yetiştiriciliği
– Seracılık
– Satış ve Pazarlama Desteği

? KÜLTÜR VE TURİZME YÖNELİK PROJELERİMİZ

– Gölpazarı Kent Meydanı
– Horhor Çeşmesi ve Çevre Düzenlemesi
– Tarihi Mihalgazi Hamamı ve Çevre Düzenlemesi
– Tarihi Taşhan Müzesi ve Çevre Düzenlemesi
– Tarihi Gölpazarı Evleri

? SOSYAL PROJELERİMİZ

– Millet Bahçesi
– Millet Kıraathanesi
– Nikah Salonu (Kır Düğünü)
– Piknik Alanları
– Gölpazarı Kültür ve Sanat Merkezi
– Modern Kapalı Pazar Yeri
– Toplu Konut Projesi
– Her Mahalleye Çocuk Parkları
– Yaşlı Yaşam Merkezi
– Şehir Stadyumu
– Yarı Olimpik Yüzme Havuzu
– Açık Yüzme Havuzlu Sosyal Tesisler (Aquapark)
– Kapalı Spor Salonu
– Gölpazarı Sineması
– Akıllı Otobüs Durakları
– Otobüs Terminali

1-) GIDA İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

 

“GÖÇ VEREN DEĞİL GÖÇ ALAN BİR İLÇE”

İlçemizin kalkınmasında önemli bir işleve sahip olacak olan ve yıllardır beklediğimiz Gıda İhtisas  Organize Sanayi  ile  yeni iş ve istihdam olanakları sağlanarak, ilçemizin en büyük problemi olan hızlı nüfus kaybının önüne geçilerek göç veren değil göç alan bir ilçe olacağız.  Çiftçimiz, esnafımız ve tüm kesimleri yakından  ilgilendiren  OSB  projemiz  ile  Gölpazarı halkı geleceğe daha güvenle bakacak..

Bu kapsamda şimdiden girişimci ve yatırımcılarla  temaslarımız devam ediyor, ve olumlu sonuçlar almaya başladık. Şimdiden güzel ilçemize hayırlı uğurlu olsun diyoruz.

Böylelikle Çiftcimizin tüm ürünlerini aracısız bir şekilde, değerinde pazarlama ve satış imkanı bulmuş olacak.

2-) KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ

“Her proje istihdam sahası demek”

İçerisinde birçok sosyal ve kültürel etkinliklerin yer alacağı, başlıca müzik odaları  sanat atölyeleri bay-bayan ayrı  spor ve fitness  salonları ile  sinema ve tiyatro sahnelerinin olacağı gençlerimizin eğitim  ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayarak, gençlerimizin bu alandaki  ihtiyaç ve taleplerine  cevap vererek tüm olanaklara sahip bir çok etkinliği içinde barındığı modern bir kültür ve sanat merkezini siz değerli halkımızın hizmetine sunacağız.

3-) MİLLET BAHÇESİ

 

“MESİRE VE PİKNİK ALANLARI, GÖLETLER, BİSİKLET YOLLARI VS..”

 

Çok geniş bir  alanda, içerisinde millet kıraathanesi, mesire alanlar, spor alanları, piknik alanları, tenis kortu, göletler, açık ve kapalı çocuk oyun parkları  , doğal kaşif atölyesi, macera parkuru, okçuluk alanı, bisiklet yolları ile  sizlere hizmet verecektir. Gölpazarı halkının tüm sosyal faaliyetlerini karşılayabileceği millet bahçemizde ,aynı zamanda ilçemizin turizm gelirlerine  büyük bir katkı sağlanmış olacaktır.Millet bahçemiz ile  ilçemiz önemli  bir cazibe merkezi haline gelecektir.

4-) SOĞUK HAVA DEPOSU

 

“HİZMET AYAĞINIZA GELECEK”

 

hem gençlerimize yeni iş olanağı sağlanmış olacak hemde siz değerli çiftçilerimizin yaş sebze ve meyvelerini,hayvansal ürünlerini, dolayısıyla tüm tarımsal ürünlerini soğuk ortamlarda muhafaza edilmesini sağlayarak gelir kaybını ortadan kaldıracağız. Artık üreticilerimiz, ürünleri daha  yüksek fiyatla satarak gelir kaybına maruz kalmayacak.

5-)  YAŞLI YAŞAM MERKEZİ

 

“MODERN, GÜVENLİ VE RAHAT”

 

Bizleri yetiştiren üzerimizde büyük emekleri olan  kıymetli büyüklerimizi de tabi ki unutmadık…

Onların sağlık, bakım, iaşe ile her türlü tüm bakım ve ihtiyaçlarını karşılayarak hayır dularına talip olacağımız güzel bir projeyi siz değerli halkımıza sunmaktan dolayı çok mutluyuz.

Siz değerli hemşehrilerimizin maddi ve manevi tüm ihtiyaçlarına merhem olmaya geliyoruz.

6-)  TOPLU KONUT PROJESİ (TOKİ)

 

“GÖLPAZARI’NDA EV SAHİBİ OLMAYAN KALMAYACAK”

 

Gölpazarı’nda evi olmayan kimse kalmayacak diyerek toplu konut projelerimizle vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız. Böylelikle ilçemizde yeni ve modern konut ihtiyacını karşılayarak aynı zamanda nüfus artışına ciddi katkı sağlanarak esnafımızın yüzünü güldüreceğiz.

7-)  BÖLÜNMÜŞ YOL PROJESİ

 

“GÖLPAZARI MERKEZİ KONUM OLACAK”

 

Yıllardır Gölpazarı İlçemizin gelişememiş olmasını, coğrafya olarak çok ters tarafta kalmasına bağlamak doğru bir tespit olabilir. Fakat bu nedenden dolayı daha önceki belediyelerin yaptığı gibi biz; Gölpazarı’nı kaderine terk edemeyiz. AK Parti olarak Gölpazarı çok sapa bir yerde, buraya yatırım gelmez mantığını bir kenara bırakıp, biz ne yapabiliriz hususunda detaylı yaptığımız araştırmalar ve istişareler sonucunda Gölpazarı’na bölünmüş yol yapıp, ulaşım problemini ortadan kaldıracağız. Mesafeyi değil ama zamanı kısaltırız mantığı ile Gölpazarı’nda iktidara geldiğimiz zaman ‘bölünmüş yol’ olan projemizi bir an önce hayata geçireceğiz.

7-)  İLÇE STADYUM PROJESİ

 

“YEMYEŞİL, KAYMAK GİBİ BİR FUTBOL SAHASI”

 

Adeta patates tarlasını andıran ve sporcunun sakatlanacağı düşüncesi ile özgüvenini sahaya yansıtamadığı ve ilçemize yakışmayan futbol sahamızı komple baştan aşağı yenileyeceğiz. Gerek zemini ile gerek tribünü ile Bilecik’te örnek bir şehir stadyum inşaatı için gerekli çalışmalarımıza başladık ve en kısa zamanda mevcut sahanın olduğu yere bir spor kompleksi yapacağız. Günümüz futbol kriterlerine uygun, modern, son teknoloji tasarımları ile ve deyim yerindeyse adeta bir ‘kaymak’ gibi bir zemine sahip ola


cak futbol sahamızı halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Ve hemen yan tarafında yer alan Gölpazarı Kapalı Spor Salonu’nu komple yenileyerek tekrar hemşerilerimizin orada çeşitli aktiviteler yapmalarına olanak sağlayacağız.

9-) KAPALI PAZAR YERİ PROJESİ

 

“YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

 

Ne zaman yapıldığı belli olmayan ve siz değerli halkımıza yakışmayan pazaryeri hala vahametini koruyor.  Mevcut belediyenin projeleri içinde yer alan fakat 10 yıldır üzerine çivi çakılmayan bu alanı modern temiz ve memleketimizin tabiatını uygun bir şekilde inşa etmek istiyoruz. Sözümüz söz, Gölpazarı’nda iktidara geldiğimiz zaman önceliklerimiz arasında yer alan bu kapalı pazar yerini siz değerli Gölpazarlı hemşehrilerimize kazandıracağız.

10-) OTO SANAYİ PROJESİ

 

“DAHA KULLANIŞLI, DAHA MODERN BİR OTO SANAYİ”

 

Bugüne kadar sanayi esnafımızın bir çok sıkıntılarının çözülmediğinin farkındayız. Çalışma şartlarının ve sıkıntılarının farkındalığıyla birlikte çözüm için hemen harekete geçtik ve 1 Nsan itibari ile oto sanayinin yeniden inşası ve çalışma şartlarını esnafımız için en iyi duruma getirmek için ilk 100 gün içinde bu sıkıntılarını kökten çözeceğiz.

7-)  MEZBAHA

 

“TEMİZ,HİJYENİK VE HELAL KESİM”

 

Şuanda bir çok sebepten dolayı kapatılan mezbahamızı sağlık, hijyen açısından ve son teknoloji ile modernize ederek siz değerli halkımızın hizmetine sunacağız.

Artık esnaf ve üreticilerimizin il il gezmesine gerek kalmadan bu hizmeti ayağınıza getireceğiz. Vatandaşlarımız hak ettiği sağlıklı hijyenik eti siz değerli Gölpazarlıların sofralarına sunacağız.

12-) AKILLI DURAKLAR

 

“SICAK, KONFORLU DURAK”

 

Sabahın en soğuk vakitlerinde işe ve okula gitmek isteyen halkımızın, soğuktan, yağmur ve kardan, çamurdan etkilenmeyeceği, sıcak, konforlu bir şekilde otobüslerini bekleyeceği nezih bir ortam oluşturmak için ‘Akıllı Durak’ projemizi siz kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

13-) YEPYENİ OTOBÜS TERMİNALİ

 

Seyahat etmek isteyen vatandaşlarımızın ulaşım problemlerini çözmek amacıyla, ‘Akıllı Durak’ projemizden bahsetmiştik. Bir de vasıtaların ilk hareket merkezi olan otobüs terminalini, siz kıymetli Gölpazarlı hemşehrilerimize yakışan bir şekilde baştan aşağı yenileyerek hizmete sunacağız.

14-)  AÇIK VE KAPALI YÜZME HAVUZU (AQUA PARK)

 

” ŞİMDİ BAYIRKÖY DÜŞÜNSÜN “

 

Yaz aylarında serinlemek için vatandaşlarımız Gölpazarı’ndaki yüzme havuzunun sağlık ve hijyen açısından uygun bulmadıkları için, kilometrelerce uzağa gitmelerine artık gerek kalmayacak. Gölpazarı insanımızın en iyisini hakettiğinden dolayı, büyük illerde yer alan Aqua Park tarzı bir tesisi Gölpazarı’mıza kazandırmanın sözünü verdik ve gereken çalışmalara başladık. Üstelik sadece yazın değil, kış aylarında da havuz keyfini ilçemize yaşatabilmek için “Kapalı Havuz Projesi’ni de hizmete açacağız. Sadece keyif amaçlı değil, aynı zamanda gençlerimizi yüzme sporuna teşvik ederek siz değerli halkımızın hizmetine sunacağız.

15-) ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE RESTORASYON

 

“BAYIRKÖY’DEN SONRA ŞİMDİ DE TARAKLI VE GÖYNÜK DÜŞÜNSÜN”

 

İlçemizdeki mevcut tarihi ev ve yapıları, aslını bozmadan tarihimize uygun bir şekilde estetik açıdan göze hitap eden, tıpkı Taraklı ve Göynük gibi dışarıdan gelen misafirlerimizin hayran kalacağı biçimde kapsamlı bir restorasyon çalışmalarına başlayacağız. Özellikle Horhor Çeşmesi, Tarihi Mihalgazi Hamamı, Tarihi Taşhan Müzesi gibi önemli eserlerimizi işin üstadları tarafından baştan aşağı restore edilerek, ilçemizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Bu proje ile, hem göze hitap edip, hem de ekonomimize katkı sağlamış olacağız.

16-)  TARIMSAL FAALİYETLER – SEBZE MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ – SERACILIK

 

Gölpazarı İlçemiz, tarımsal bölgede olup çok verimli topraklarımız olmasına rağmen, malesef tarım alanında belirli bir seviyeye gelememiş, kendi markasını üretememiştir. AK Parti olarak biz göreve geldiğimizde, üreticilerimizin daha çok kazanç sağlayabilmeleri için, belediye olarak üretime ve satışa dair tüm aşamaları profesyonel bir şekilde gerçekleştireceğiz. Tek amacımızın bir takım aracılar değil, alın teri döken çiftçilerimizin  hak ettikleri kazancı elde edebilmeleri için mücadele edeceğiz.

Bu bağlamda, Gıda ihtisas sanayimiz ve soğuk hava depolarını hizmete açıp, üreticilerimizin hiçbir dönemde kafasında soru işareti barındırmadan, daha çok üretmek,üretmek ve üretmek için çaba göstereceğine inanıyoruz. Bu projemiz toprağın bereketini, ocağımızın ateşini daha değerli kılacak.

 

17-) KÖR SİNEKLE MÜCADELE

 

Özellikle yaz aylarında Kurşunlu Ovası başta olmak üzere, Beşevler ve Kurşunlu Köyü’müz ve Reşadiye Mahallemize kadar uzanan bir bölgede, halkımızın sağlığı ve huzuru açısından olumsuz bir durumla karşı karşıya kalıyoruz. Bu mevcut duruma geçici çözüm  bulmak yerine, bataklıklar kurutularak halkımızın sağlığı ve huzuruna yönelik kesin çözümler üretip, bu sıkıntıyı tamamen ortadan kaldıracağız.

 

ankara escorthttps://joyfulantidotes.com/kadıköy escortpendik escortbostancı escortizmir escortbayşanslıpinup giriştipobet girişpinup girişmatadorbetligobet girişgaziantep escortgaziantep escortkızılay escortcasinositeleri7-24.comataşehir escortunique casinoprince ali casinoviggoslots casinoMontecryptos casinoplayamowild tokyohistakesbestfreeslotgamessahabetbetticketalibahisgrandpashabetceltabetfavorisenGratorama casinoMebbistrendyol indirim koduEscortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comstarzbet adamsah.netdeneme bonusucasibomstarzbet girişstarzbet girişbizbetbahsegelonwingrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibom7slotsbahigobahis1000bahisalbaymavibaywinbetexperbetkanyonbetkolikbetkombetlikebetmatikbetnisbetonredbetorspinbetparkbetperbetroadbetsatbettiltbetturkeybetvolestarzbet24wincratosslotelitbahisfavorisenfunbahisgorabethilbetikimisliimajbetintobetjasminbetjetbahiskralbetligobetlordbahismarsbahismeritkingmilanobetmobilbahismostbetmrbahisneyinenoktabetnorabahisoleybetonbahisonwinorisbetparmabetperabetpiabetpinuppokerbetapusulabetredwinrexbetromabetsahabetsavoybettingbetkombahis siteleriblackjack siteleriCasinoBonanzacasino bonanzadeneme bonusurulet sitelerisweet bonanzacasino sitelericasino sitelericasino sitelerisupertotobettulipbettumbetpadisahbetvdcasinovenusbetwinxbetbetturkeybodrum escort7slotsasyabahisbahis1000bahisalbahsegelbaywinbetebetbetexperbetkolikbetmatikbetonredbetorspinbetroadbettiltbetturkeybetvolecasibomcratosslotdumanbetelitbahisextrabetfunbahisgorabetgrandpashabethilbetimajbetjasminbetkalebetkralbetlimanbetmaltcasinomarkajbetmatbetmilanobetmobilbahismostbetgirisneyinenorabahisonwinpalacebetparmabetperabetpokerbetaredwinrexbetrokubetsahabetsavoybettingtarafbettruvabettumbetxslotartemisbitbaymavibetebetbetkolikbetkombetperbettiltceltabetimajbetklasbahisligobetlimanbetmariobetmatbetneyinesahabetistanbul escort bayanhttps://www.villageofdannemora.com/casibomdinamobetmarsbahismarsbahis twittermarsbahis girişdinamobetdinamobetdinamobet girişdinamobet twitterimajbetimajbet twitterimajbet girişsekabetsekabet twittersekabet girişoleybet twitter